Skagens Kunstmuseer Erhverv

Skagens Kunstmuseer ERHVERV

Bliv medlem af en unik erhvervsklub, og kom med indenfor og udenfor, bag kulissen og dybt ind i kunstens verden. Med Skagens Kunstmuseer ERHVERV har du muligheden for at være med i et netværk på tværs af brancher, og etablere et levende samarbejde mellem kunst og erhverv.

Gennem erhvervsklubben knyttes stærke og meningsfyldte bånd mellem medlemmerne og museet. Ligesom skagensmalerne gjorde med hotelejer Brøndum, tobaksfabrikant Hirschsprung, apoteker Klæbel og alle de andre. Relationer, hvor man kan lege frit og udfordrende med hinanden, lære af hinanden og skabe synergier og værdier sammen.

Skagens Kunstmuseer har nogle fantastiske rammer, som huser verdens største samling af skagensmalernes værker. En samling og en historie som er en markant og væsentlig del af den danske og internationale kunst- og kulturhistorie, og som rummer et hav af muligheder for unikke oplevelser.

I Skagens Kunstmuseer Erhverv tilbyder vi to typer medlemskaber – GULD og SØLV – som giver din virksomhed forskellige medlemsfordele. Blandt andet fribilletter og partoutkort, som både gælder til Skagens Museum og vores to kunstnerhjem, Anchers Hus og Drachmanns Hus. Invitationer til ferniseringer, inspirationsmøder og andre eksklusive arrangementer. Forskellige typer rabatter, både til køb i museumsbutikken og særarrangementer. Eksponering af din virksomhed, og ikke mindst masser af viden om hvad der sker på Skagens Kunstmuseer – før alle andre.

For mere information om dine muligheder i Skagens Kunstmuseer ERHVERV kontakt erhverv@skagenskunstmuseer.dk

 

SØLV GULD
1 partoutkort gældende for 2 personer 2 partoutkort gældende for i alt 4 personer
20 kombibilletter til Drachmanns Hus, Anchers Hus og Skagens Museum 40 kombibilletter til Drachmanns Hus, Anchers Hus og Skagens Museum
Invitation til et årligt VIP-arrangement  Invitation til 2 årlige VIP-arrangementer
15% rabat i museumsbutikken og caféer 15% rabat i museums-
butikken og caféer
Link fra vores hjemmeside Link fra vores hjemmeside
Sponsornavn i museets forhal Sponsornavn i museets forhal
  1 gratis omvisning for maks. 25 personer
  1 eksemplar af museets udstillings-
publikationer
Pris 6.000,- ekskl. moms Pris 12.000,- ekskl. moms