Skagens Kunstmuseer Erhverv

Skagens Kunstmuseer Erhverv

Skagens Kunstmuseer Erhverv er et eksklusivt fællesskab for erhvervsfolk og virksomheder på tværs af brancher. Klubben giver adgang til en række særlige muligheder og skræddersyede kunstoplevelser.

Skagens Kunstmuseer Erhverv er et partnerskab mellem kunst og erhvervsliv. Og det er der en lang tradition for. Skagens Museum blev nemlig stiftet af kunstnerne Michael Ancher, Laurits Tuxen og P.S. Krøyer samt de to erhvervsfolk Degn Brøndum, hotelejer, og Victor Chr. Klæbel, apoteker, den 20. oktober 1908. Skagensmalerne og deres kreds var en gruppe talentfulde mennesker, som socialiserede, spiste, drak, festede, diskuterede, udvekslede erfaringer, udviklede hinanden, hævede niveauer, blev kollegaer, blev venner og styrkede hinanden i det unikke fællesskab, de skabte. Relationen mellem kunst og erhvervsliv og den værdi- og vidensudveksling, der følger med, er altså indskrevet på de allerførste sider i Skagens Museums historie – og det er den arv, vi viderefører med Skagens Kunstmuseer Erhverv.

Medlemmernes særlige muligheder
Som medlem af Skagens Kunstmuseer Erhverv får du mulighed for at udvide dit netværk, give dine medarbejdere og forretningsforbindelser skræddersyede kunstoplevelser og du kan knytte din virksomhed til en af Danmarks bedst kendte kulturinstitutioner. Samtidig er du med til at sikre, at vi fortsat kan drive Skagens Kunstmuseer med et højt ambitionsniveau og skabe særlige oplevelser for vores mange gæster – lokale såvel som turister.

Nationale og internationale forbindelser
Skagens Kunstmuseer har fantastiske rammer, huser verdens største samling af skagensmalernes værker og rummer et hav af muligheder for unikke oplevelser. Museernes samling er en markant og væsentlig del af den danske og internationale kunst- og kulturhistorie og drives med et højt ambitionsniveau, der på én gang breder sig i Danmark og rækker ud over landets grænser. Senest er der for eksempel etableret udstillingssamarbejder med Statens Museum for Kunst og Den Hirschsprungske Samling samt et treårigt forskningssamarbejde med det franske Musée Marmottan Monet om P.S. Krøyer, et samarbejde som er under protektion af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

For mere information om dine muligheder i Skagens Kunstmuseer Erhverv, er du meget velkommen til at kontakte erhverv@skagenskunstmuseer.dk

 

Skagens Kunstmuseer Erhverv tilbyder to slags medlemskaber, som giver forskellige fordele, eksponering og viden om Skagens Kunstmuseer før alle andre:

SØLV GULD
1 partoutkort gældende for 2 personer 2 partoutkort gældende for i alt 4 personer
20 kombibilletter til Drachmanns Hus, Anchers Hus og Skagens Museum 40 kombibilletter til Drachmanns Hus, Anchers Hus og Skagens Museum
Invitation til et årligt VIP-arrangement  Invitation til 2 årlige VIP-arrangementer
15% rabat i museumsbutikken og caféer 15% rabat i museums-
butikken og caféer
Link fra vores hjemmeside Link fra vores hjemmeside
Sponsornavn i museets forhal Sponsornavn i museets forhal
  1 gratis omvisning for maks. 25 personer
  1 eksemplar af museets udstillings-
publikationer
Pris 6.000,- ekskl. moms Pris 12.000,- ekskl. moms