Caféer

Museet har to caféer: Én ved Anchers Hus og én ved Skagens Museum.

Brøndums Havehus

Brøndums Hotel byder velkommen i Havehuset – et hyggeligt kaffehus og spisested beliggende i haven ved Skagens Museum, omgivet af de smukke blomster i det grønne åndehul. Som en af Skagens ældste bygninger, har Brøndums Havehus en rig historie og var engang hjemsted for kunstnerparret Anna og Michael Ancher. I dag drives huset med fokus på traditionen med at tilbyde både lokale og besøgende på en kulinarisk kvalitetsoplevelse fyldt med autentisk Skagen-charme og i afslappende rammer. Kombiner oplevelsen på Skagens Kunstmuseum med et besøg på Skagens Museum, hvor gæster og besøgende kan nyde godt af alt fra et godt glas vin med husets egne snacks, til skønne frokostretter og afslutte med en god kop kaffe med sødt.

Åbningstider:
Brøndums Havehus er åbent fra søndag d. 24/3 og følger Skagens Museums åbningstider t.o.m. søndag d. 20/10 2024.

Menu:
Vores menukort byder på en kombination af moderne smagsoplevelser og klassiske favoritter. Se menuen her 

Kontakt: 
Caféen kan kontaktes på mail info@broendums-hotel.dk eller tlf. +45 9844 1555
Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere bord i Brøndums Havehus. Ved gruppehenvendelser og arrangementsforespørgsler henviser vi til ovenstående mail.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Saxild café ligger i haven ved Anchers Hus. Her serveres grøntsags- og havbaseret lokalt mad i smukke rammer,  hvor både øjnene forkæles og smagsløgene udfordres.

Åbningstider:
Torsdag og fredag kl. 11.00-15.30
Lørdag og søndag kl. 9.30-15.30
Følg med her: @saxildskagen
Vi kan kontaktes på tlf. 3167 7095 og info@saxildskagen.dk