Udstillinger

Aktuelle

'Fanget i gips – Axel Lochers teaterstatuetter' på Skagens Museum

Fanget i gips

Axel Locher (1879-1941) markerede sig i begyndelsen af 1900-tallet som en fremtrædende billedhugger. Fanget i gips er den største samlede præsentation af hans værker nogensinde. Læs mere »

Marie Krøyer. Solbeskinnet pergola fra Ravello, 1890

Fokus

I anden halvdel af 1800-tallet blev Skagen hjemsted for en koloni af nogle af de største skandinaviske kunstnere. I museets nye samlingsophængning berettes fortællingen om skagensmalerne ud fra et udvalg af bemærkelsesværdige værker i samlingen. Læs mere »

"Bølle - Thorvald Bindesbølls keramik". Udstilling. Skagens Museum. Skagens Kunstmuseer.

Bølle

Thorvald Bindesbøll – eller Bølle som han blev kaldt – betragtes i dag som et ikon indenfor formgivning fra slutningen af 1800-tallet og befinder sig tidsmæssigt på linie med skagensmalerne. Læs mere »

Kommende

Michael Ancher. Portræt af min hustru. Malerinden Anna Ancher. 1894. (detalje) Den Hirschsprungske Samling

Michael Ancher

Udstillingen 'Michael Ancher og kvinderne fra Skagen' sætter fokus på Michael Anchers mange skildringer af kvinder, der udgør en stor, men overset motivisk gruppering i hans værk. Læs mere »

Poul Ancher Bech: Væltet bord i Råbjerg Mile. 1988

So long – Adieu – Farvel!

Kunst skal ses – det ligger i sagens natur! Denne udstilling giver publikum en chance for at se værker, som i årevis har samlet støv i vores magasin. De var gemt bort, ikke fordi de mangler kunstnerisk kvalitet, men fordi de ikke har en klar og entydig relation til Skagens Kunstmuseers mission og indsamlingsområde. Læs mere »