Udstillinger

Aktuelle

Poul Ancher Bech: Væltet bord i Råbjerg Mile. 1988

So long

Med særudstillingen ”So long – fra kælder til nye samlinger” siger vi behørigt farvel til 35 kunstværker, som efter udstillingens ophør vil blive overdraget til nye hjem på andre statsanerkendte museer. Læs mere »

Viggo Johansens akvareller

Viggo Johansen har med let hånd skabt en serie smukke, farverige og stemningsfulde landskaber i akvarel, som er denne udstillings omdrejningspunkt. Der er marker og enge, strand og hav, drivende skyer – masser af fine øjebliksbilleder fanget af en friluftsmaler på rejse.
Læs mere »

Marie Krøyer. Solbeskinnet pergola fra Ravello, 1890

Fokus

I anden halvdel af 1800-tallet blev Skagen hjemsted for en koloni af nogle af de største skandinaviske kunstnere. I samlingsophængningen berettes om skagensmalerne ud fra et udvalg af bemærkelsesværdige værker. Læs mere »

Skagensmaleren Michael Ancher

Sort/Hvid

Et blik ind i Anna og Michael Anchers private fotoalbum med store og små reproduktioner af familiens fotografier. Udstillingen viser en mere ukendt og privat side af den berømte kunstnerfamilies liv. Læs mere »

Kommende

Johannes Wilhjelm

Skagens Museum viser for første gang nogensinde en soloudstilling med kunstneren Johannes Wilhjelm (1868-1938), som var en del af kredsen af yngre skagensmalere. Læs mere »