Udstillinger

Aktuelle

'Fanget i gips – Axel Lochers teaterstatuetter' på Skagens Museum

Fanget i gips

Axel Locher (1879-1941) markerede sig i begyndelsen af 1900-tallet som en fremtrædende billedhugger. Fanget i gips er den største samlede præsentation af hans værker nogensinde. Læs mere »

Marie Krøyer. Solbeskinnet pergola fra Ravello, 1890

Fokus

I anden halvdel af 1800-tallet blev Skagen hjemsted for en koloni af nogle af de største skandinaviske kunstnere. I museets nye samlingsophængning berettes fortællingen om skagensmalerne ud fra et udvalg af bemærkelsesværdige værker i samlingen. Læs mere »

Björck & Rantzau

I udstillingen 'Björck & Rantzau - Together we get somewhere' går Jacob Rantzau (f. 1973) i dialog med den svenske skagensmaler Oscar Björcks maleri 'Båden sættes i søen. Skagen' fra 1884. Læs mere »

"Bølle - Thorvald Bindesbølls keramik". Udstilling. Skagens Museum. Skagens Kunstmuseer.

Bølle

Thorvald Bindesbøll – eller Bølle som han blev kaldt – betragtes i dag som et ikon indenfor formgivning fra slutningen af 1800-tallet og befinder sig tidsmæssigt på linie med skagensmalerne. Læs mere »

Skagensmaleren Michael Ancher

Sort/Hvid

Et blik ind i Anna og Michael Anchers private fotoalbum med store og små reproduktioner af familiens fotografier. Udstillingen viser en mere ukendt og privat side af den berømte kunstnerfamilies liv. Læs mere »

Kommende

Michael Ancher. Portræt af min hustru. Malerinden Anna Ancher. 1894. (detalje) Den Hirschsprungske Samling

Michael Ancher

Udstillingen 'Michael Ancher og kvinderne fra Skagen' sætter fokus på Michael Anchers mange skildringer af kvinder, der udgør en stor, men overset motivisk gruppering i hans værk. Læs mere »