Udstillinger

Aktuelle

Johannes Wilhjelm

Skagens Museum viser for første gang nogensinde en soloudstilling med kunstneren Johannes Wilhjelm (1868-1938), som var en del af kredsen af yngre skagensmalere. Læs mere »

Kommende

Admiralens fødselsdag

17. september 1884 var det Anna Anchers bror John Brøndums fødselsdag, og den blev fejret med en større komsammen. Til lejligheden blev der skrevet en sang ­­­kaldet ”Sangen til John”, som P.S. Krøyer sørgede for illustrationer til. Læs mere »

Mesterværker

P.S. Krøyer var en af sin tids mest feterede portrætmalere. Nu viser vi nogle af hans kraftpræstationer indenfor genren. De blev bestilt af tidens foregangsmænd indenfor handel, industri og kultur og er væsentlige bidrag – ikke blot til kunsthistorien, men også til Danmarks historie. Læs mere »

JEG ER HAV

Havet er det dominerende motiv i maleren og digteren Holger Drachmanns livsværk. I det evigt foranderlige hav fandt Drachmann et belejligt stof, som kunne spejle hans temperament i både digtning og malerkunst. Læs mere »

Skagensmaleren Michael Ancher

Sort/Hvid

Et blik ind i Anna og Michael Anchers private fotoalbum med store og små reproduktioner af familiens fotografier. Udstillingen viser en mere ukendt og privat side af den berømte kunstnerfamilies liv. Læs mere »