Udstillinger

Aktuelle

Michael Ancher

Udstillingen 'Michael Ancher og kvinderne fra Skagen' sætter fokus på Michael Anchers mange skildringer af kvinder, der udgør en stor, men overset motivisk gruppering i hans værk. Læs mere »

Svigermor

En enestående relation mellem svigermor og svigersøn er dokumenteret i Michael Anchers mange tegninger af Ane Brøndum, der til denne udstilling er hentet frem fra museets magasiner. Læs mere »

Marie Krøyer. Solbeskinnet pergola fra Ravello, 1890

Fokus

I anden halvdel af 1800-tallet blev Skagen hjemsted for en koloni af nogle af de største skandinaviske kunstnere. I samlingsophængningen berettes om skagensmalerne ud fra et udvalg af bemærkelsesværdige værker. Læs mere »

Skagensmaleren Michael Ancher

Sort/Hvid

Et blik ind i Anna og Michael Anchers private fotoalbum med store og små reproduktioner af familiens fotografier. Udstillingen viser en mere ukendt og privat side af den berømte kunstnerfamilies liv. Læs mere »

Kommende

Poul Ancher Bech: Væltet bord i Råbjerg Mile. 1988

So long – Adieu – Farvel!

Kunst skal ses – det ligger i sagens natur! Denne udstilling giver publikum en chance for at se værker, som i årevis har samlet støv i vores magasin. De var gemt bort, ikke fordi de mangler kunstnerisk kvalitet, men fordi de ikke har en klar og entydig relation til Skagens Kunstmuseers mission og indsamlingsområde. Læs mere »