Giv en gave til kunsten og gør en kæmpe forskel!

Michael Ancher: Et haveselskab. 1904. Skagens Kunstmuseer (beskåret).

Ved at støtte Skagens Kunstmuseer med en økonomisk gave bidrager du til, at museet fortsat kan bevare, indsamle og formidle gode oplevelser om skagensmalerne.

Det er nemlig sådan, at når museet modtager mindst 100 gaver, som hver bidrager med min. 200 kr. , bliver museet godkendt som ”almenvelgørende foreningen” og kan søge yderligere midler fra en særlig moms-pulje på Finansloven. Sidste år modtog vi over 100 økonomiske gaver. Det var vi enormt glade og taknemmelige for, da det betød, at vi modtog momskompensation på næsten 400.000 kr. Dermed kan en relativ beskeden gave til os gøre en kæmpe forskel!
Vi håber derfor, at du som kunstelsker vil hjælpe os med at indsamle gaver igen i år.

Til gengæld sørger vi for, at du får et skattefradrag, såfremt du oplyser dit cpr-nummer. Så foretager vi indberetningen til SKAT.

Træk dit bidrag fra i skat
Oplys navn, adresse og CPR-nummer (for virksomheder: CVR-nummer) i forbindelse med din indbetaling, så kan vi oplyse Skat om din donation.
Du kan også give et bidrag uden CPR-nummer, men så får du ikke skattefradraget.
Det samme gælder bidragydere, der er bosat i udlandet og derfor ikke er skattepligtige i Danmark.

Sådan gør du – En guide

• Via MobilePay: 95804
    • Via bank: Indbetal støttebeløbet til Skagens Kunstmuseers bankkonto:
    Reg. Nr. 9015 Kontornr. 457 48 97 594
    • International betaling: IBAN-no DK5290154574897594BIC-kode SPNODK22

Skagens Kunstmuseer siger mange tak!
Vi glæder os til at give dig endnu flere gode oplevelser, når du besøger museerne næste gang.