Caféer

Brug for en kunstpause?

Hvis du får brug for at hvile øjnene og få en lille forfriskning, har Skagens Kunstmuseer hele tre hyggelige caféer.

Museumscaféen Brøndums Havehus ligger i Skagens Museums have. Havehuset, hvor caféen har hjemme, er en af Skagens ældste bygninger og var Anna og Michael Anchers første fælles hjem. Caféen drives af Brøndums Hotel og byder på lette frokostretter, kager, kolde drikke og god, friskkværnet kaffe.

Museumscaféen har åbent alle dage fra 10.30-16.30 i juni, juli og august. Fra september til den 23. oktober er der åbent fra tirsdag til søndag fra 10.30-16.30.


Baghaven huserer i haven ved Anchers Hus i Saxilds Gaard. Familien Saxild ejede stedet hen over flere generationer, hvor de drev bageri, og havde et livligt naboskab med familien Ancher. Nu drives Baghaven af restauratørerne bag Blink, som serverer surdejsbaserede brød og kager af nordjyske råvarer, god vin og kaffe. Læs mere på www.havenbaghaven.dk.

Baghaven har åbent fra 16. juni til 8. august fra 09-22, fra 9. august til 29. august fra tirsdag til søndag fra 09-17. Fra 30. august til 24. oktober er der åbent fra 9-17 på fredage, lørdage og søndage samt i efterårsferien (uge 42).


Bedre Dage holder til i haven ved Drachmanns Hus. Her serveres naturvin, økologisk kaffe og lækre, friske frokostretter som smager af saft, kraft, sol og sommer. Bedre Dage serverer lækkerier fra en lille bygning i matriklens store, smukke have, som lægger op til et hvil og lidt godt til ganen. Læs mere på https://bedre-dage.dk.

Bedre Dage har åbent i hele juni, hele juli og 1.-20. august fra 11-20 fra tirsdag-søndag.