Book en omvisning

Book en introduktion, et besøg på første sal i Anchers Hus eller en byvandring og få en ganske særlig kunstoplevelse. Vores korps af dygtige kunstformidlere og omvisere åbner skagensmalerne og deres tid med både viden om kunsten, personerne og det miljø, de levede i. Vi har i indeværende sæson ikke mulighed at gennemføre indendørs omvisninger i åbningstiden, men byder til gengæld på en række nye, fascinerende tilbud, der går tæt på skagensmalerne.

 

Rundt om

Få en udendørsintroduktion til Skagens Museum, Anchers Hus eller Drachmanns Hus. Kom hele vejen rundt om kunsten, kunstnerne, bygningerne, de smukke haver og bliv klædt på til at gå på opdagelse på egen hånd.

Praktiske oplysninger:
Max. 20 personer pr. introduktion
Pris: kr. 350,- + entré
Varighed: 25 min.

 

Første sal i Anchers Hus

Besøg familien Anchers soveværelser på første sal i Anchers Hus. Solide træmøbler, florlette gardiner og smukke farver vidner om en kunstnerfamilies lange liv i huset på Markvej. Se familiens private ejendele og møbler i deres mest private gemakker, som de endda har foreviget på adskillige malerier.

Praktiske oplysninger:
Max 5 personer pr. besøg
Pris: Kr. 350,- + entré
Varighed: 25 min.

 

Byvandringer i Østerby og Vesterby

Kunstnerkolonien i Skagen bredte sig over hele byen. Besøg de steder, hvor kunstværkerne er malet, hvor inspirationen kom fra, hvor kunstnerkoloniens medlemmer opholdt sig og hvor de blev venner, kollegaer og formede det unikke fællesskab, der stadig fascinerer i dag.

Skagen gennem kunstnernes blik i Østerby går turen forbi bl.a. Skagens Museum, Brøndums Hotel og Anchers Hus.

Kunstnerboliger, sandflugt og Sønderstrand i Vesterby går turen forbi bl.a. Drachmanns Hus, P.S. Krøyers hus og Tuxens villa.

Praktiske oplysninger:
Max. 25 personer pr. byvandring
Pris: Kr. 900,- + entré såfremt det ønskes at besøge museerne før eller efter byvandringen.
Varighed: 1 time og 30 min.

 

Book en særåbning:

Få en eksklusiv kunstoplevelse før museet åbner eller efter lukketid. Oplev roen, fordybelsen og vær næsten alene med museets spektakulære værker.

Praktiske oplysninger:
Max. 25 personer på Skagens Museum
Max. 15 personer i Anchers Hus og Drachmanns Hus
Pris:
1-2 timer: Kr. 2.000,- + entré
3 timer: Kr. 3.000,- + entré
4 timer: Kr. 4.000,- + entré

Det er muligt at tilkøbe en omvisning ved en kunstformidler i forbindelse med en særåbning.
Pris:
Hverdage (ma-fr) før kl. 10: Kr. 700,-
Weekend og hverdage efter kl. 17: Kr. 800,-

 

Sådan booker du

Send e-mail til info@skagenskunstmuseer.dk med dine ønsker eller ring til os på 98446444. Vi vender tilbage med en bekræftelse inden for tre hverdage.

 

Afbestilling

Hvis du afbestiller omvisningen senest 10 hverdage, inden den skulle have fundet sted, er det omkostningsfrit. Hvis du først afbestiller senere, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

 

Parkering, ordensregler og øvrig praktisk information

Der er busafsætning udenfor de 3 museer. Busser kan parkere på p-pladsen ved Kulturhus Kappelborg. Vi anbefaler at I sætter jer ind i vores ordensregler og praktiske informationer inden jeres besøg.