Undervisningstilbud til skoler

Vi følger myndighedernes anbefalinger og har lukket Skagens Museum.
Brug tiden på hjemmefra at gå på opdagelse i museets store og inspirerende undervisningsmateriale. Materialerne er udformet så de kan bruges, selvom man sidder hjemme. Der er opgaver og information til alle klassetrin samt lærerhæfter med mere dybdegående tekster.

 

På Skagens Kunstmuseer har vi udviklet en række undervisningsvisningstilbud for skoler. Omvisninger og værkstedspakker er målrettet børnehaver, indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser. Omvisninger og værkstedspakker imødekommer skolernes fælles mål for fagene Dansk og Billedkunst.

Det er muligt at bestille skræddersyede forløb, hvis der er specifikke ønsker til hvad omvisningen skal indeholde. Man kan også bestille omvisninger for skoler i museets to kunstnerhjem Anchers hus og Drachmanns hus.

 

Undervisningstilbud til børnehaver Undervisningstilbud til indskoling + SFO Undervisningstilbud til mellemtrin Undervisningstilbud til udskoling Undervisningstilbud til ungdomsuddannelser

Gratis undervisningsmateriale

Vores gratis undervisningsmateriale kan med fordel bruges før, under- eller efter en omvisning eller et besøg på egen hånd på Skagens Kunstmuseer. Undervisningsmaterialet er med til at understøtte den læring, der sker i forbindelse med museumsbesøget. Læs mere og download undervisningsmateriale her.