Bestil vores tilbud for skoler, ungdomsuddannelser og børnehaver

Planlægger I tur til Skagen? Skoleklasser er meget velkomne hos Skagens Kunstmuseer. Museets formidling tilpasses altid elevernes klassetrin, og vi er åbne for jeres ønsker om fokus på særlige emner. Vi har endnu ikke mulighed for at tilbyde indendørs omvisninger, men har mange andre spændende tilbud, I kan benytte jer af.

Rundt om

Få en udendørsintroduktion til Skagens Museum, Anchers Hus eller Drachmanns Hus. Kom hele vejen rundt om kunsten, kunstnerne, bygningerne, de smukke haver og bliv klædt på til at gå på opdagelse på egen hånd.

Praktiske oplysninger:

Antal deltagere: 20-30 elever

Pris: kr. 350,- + entré. Børn og unge under 18 år har gratis entré til museets afdelinger

Varighed: 25 min.

Byvandringer i Østerby og Vesterby

Kunstnerkolonien i Skagen bredte sig over hele byen. Besøg de steder, hvor kunstværkerne er malet, hvor inspirationen kom fra, hvor kunstnerkoloniens medlemmer opholdt sig og hvor de blev venner, kollegaer og formede det unikke fællesskab, der stadig fascinerer i dag.

Skagen gennem kunstnernes blik i Østerby går turen forbi bl.a. Skagens Museum, Brøndums Hotel og Anchers Hus.

Kunstnerboliger, sandflugt og Sønderstrand i Vesterby går turen forbi bl.a. Drachmanns Hus, P.S. Krøyers hus og Tuxens villa.

Praktiske oplysninger:

Antal deltagere: 20-30 elever pr. byvandring

Pris: Kr. 900,- + entré såfremt det ønskes at besøge museerne før eller efter byvandringen. Børn og unge under 18 år har gratis entré til museets afdelinger.

Varighed: 1 time og 30 min.

Sådan booker du

Send e-mail til info@skagenskunstmuseer.dk med dine ønsker eller ring til os på 98446444. Vi vender tilbage med en bekræftelse inden for tre hverdage.

Grupper

For grupper på over 10 personer er det altid en god idé at melde jeres besøg til os, idet der kan være begrænset plads i udstillingerne. Hvis I kontakter os inden jeres besøg, finder vi sammen det bedste tidspunkt at besøge os på. Du kan kontakte os ved at skrive til info@skagenskunstmuseer.dk eller ved at udfylde formularen nedenfor.

Afbestilling

Hvis du afbestiller arrangementet senest 10 hverdage, inden det skulle have fundet sted, er det omkostningsfrit. Hvis du først afbestiller senere, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Parkering, ordensregler og øvrig praktisk information

Der er busafsætning udenfor de 3 museer. Busser kan parkere på p-pladsen ved Kulturhus Kappelborg. Vi anbefaler at I sætter jer ind i vores ordensregler og praktiske informationer inden jeres besøg.