Bestil vores tilbud for skoler, ungdomsuddannelser og børnehaver

Her finder du alle de oplysninger, du har brug for inden et besøg med din klasse på et eller flere af de 3 museer.

For grupper på over 10 personer er det altid en god idé at melde jeres besøg til os, idet der kan være begrænset plads i udstillingerne. Hvis I kontakter os inden jeres besøg, finder vi sammen det bedste tidspunkt at besøge os på. Du kan kontakte os ved at skrive til info@skagenskunstmuseer.dk eller ved at udfylde formularen nedenfor.

Omvisninger og læringstilbud

Vi har stor erfaring med omvisninger for skoler og hjælper gerne med at skabe en omvisning, der passer til netop jeres behov. Vi skræddersyr omvisninger efter jeres ønsker og tilbyder både omvisninger i vores særudstillinger, i samlingen og i de to kunstnerhjem.

Vores omvisninger varer 45 min. og der kan maks. deltage 25 personer på Skagens Museum og maks. 20 personer i kunstnerhjemmene.

Priser – i museets åbningstid
Omvisning kr. 550,- + alm. entré
Værkstedspakke for folkeskoler (Maks. 30 pers.) kr. 800
Fortælletæppe (0.-2. kl.) kr. 200,- + alm. entré
OBS: Børn u. 18 år gratis entré
Tillæg for særåbninger udenfor almindelig åbningstid
1-2 timer kr. 2000,-
3 timer kr. 3000,-
4 timer kr. 4000,-

Læs mere om museets åbningstider og entrépriser

Bestilling

Ønsker du at bestille en omvisning, en værkstedspakke eller et Fortælletæppe, kan du kontakte os ved at skrive til info@skagenskunstmuseer.dk eller ved at udfylde formularen nedenfor. Vær venlig opmærksom på, at bestille i god tid, gerne en uge i forvejen.

Afbestilling

Hvis du afbestiller omvisningen senest 3 hverdage, inden den skulle have fundet sted, er det omkostningsfrit. Hvis du først afbestiller senere, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Parkering, ordensregler og øvrig praktisk information

Der er busafsætning udenfor de 3 museer. Busser kan parkere på p-pladsen ved Kulturhus Kappelborg. Vi anbefaler at I sætter jer ind i vores ordensregler og praktiske informationer inden jeres besøg.

Bestil et besøg, en omvisning, en værkstedspakke eller et Fortælletæppe