Rabat til Skagens Museums Venner i webshoppen

Sådan får du rabat i webshoppen

Som medlem af Skagens Museums Venner får du 15% på alle ikke-nedsatte varer i museets webshop.

Sådan gør du:

Brug rabatkoden VENNERABAT når du handler i webshoppen.

1. Læg dine varer i kurven
  2. Gå til din kurv og anvend rabatkoden VENNERABAT som kupon. Nu fratrækkes 15% af prisen på alle ikke-nedsatte varer. Vær opmærksom på, at rabatkoden kun virker, hvis den email du opgiver stemmer overens med den, som du har opgivet til Skagens Museums Venner. Hvis din email ændrer sig, er det derfor vigtigt, at du skriver til info@skagenskunstmuseer.dk

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage fra din betaling for medlemskabet til din rabatkode er aktiveret i systemet. Agter du at handle i webshoppen inden da, notér da venligst, at du er medlem af Skagens Museums Venner i kommentarfeltet til din ordre eller kontakt info@skagenskunstmuseer.dk.

Gå til webshoppen