Skagens Museums Venner

Skagens Museums Venner

– Et års kunstoplevelser i særklasse

Venneklubben er et stærkt fællesskab for alle, der holder af skagensmalerne. For alle, som gerne vil støtte kunsten og have en løbende kontakt til Skagens Museum og de to kunstnerhjem, Anchers Hus og Drachmanns Hus.

Medlemsfordele:

  • Stærkt fællesskab, der mødes til særarrangementer og støtter kunsten
  • Gratis adgang til Skagens Museum, Anchers Hus samt Drachmanns Hus i et år fra køb
  • Invitation til arrangementer og særarrangementer, bl.a. i forbindelse med ferniseringer på museerne
  • Førstehåndsinformation om nyindkøbte værker, arrangementer og andre nyheder fra Skagens Kunstmuseer

Rabatter:

Kontingent
Medlemskabet gælder i 12 måneder fra købstidspunktet.

  • 350 kr. pr. år for et medlemskab
  • 500 kr. pr. år for et parmedlemskab (to personer i samme husstand)

Indmeldelse i Skagens Museums Venner
Du kan melde dig ind i Skagens Museums Venner ved at købe medlemskab i museets webshop eller ved personlig henvendelse i museets billetsalg.

Hvis du ønsker at give et medlemskab som gave, kan du købe et gavekort til medlemskab i museets webshop.

Det med småt
Et medlemskab er personligt og kan ikke deles eller overdrages til andre. Dette gælder både for individuelle medlemskaber og parmedlemskaber.

Som medlem kan du tage én gæst med pr. besøg til en rabatpris svarende til entréen for en gruppe. Parmedlemmer kan hver tage én gæst med pr. besøg. Dette gælder på Skagens Museum, i Anchers Hus og i Drachmanns Hus.

Ved besøg hos Skagens Kunstmuseer samt de museer, vi har rabataftaler med, skal du fremvise dit medlemskort for at opnå gratis/reduceret entré samt eventuel rabat i butik og/eller café. Skagens Kunstmuseer og de museer, vi har rabataftaler med, forbeholder sig retten til at bede om fremvisning af ID i forbindelse med fremvisning af medlemskort.

Rabat i museumsbutik og caféer gælder ikke på allerede nedsatte varer/tilbud.

For at få rabat, når du handler i webshoppen, skal du bruge den mailadresse, du opgav, da du indmeldte dig i klubben samt rabatkoden VENNERABAT.

Ønsker du at ændre dit medlemskab foretages dette i forbindelse med næste kontingentopkrævning. Vi giver ikke penge retur for allerede betalte og delvist benyttede medlemskaber.

Ved indmeldelse i Skagens Museums Venner accepterer du, at Skagens Kunstmuseer må gemme og bruge oplysninger om dig. Skagens Kunstmuseer bruger bl.a. disse til at sende medlemsnyheder og invitationer via mail.

Ændringer i medlemskab
Er du allerede medlem, og ønsker du at ændre medlemskabstype, skal du henvende dig på info@skagenskunstmuseer.dk eller telefon 9844 6444.