Fra åbningen af særudstillingen 'Ved bordet' på Skagens Museum, 2017

Fra åbningen af særudstillingen 'Ved bordet' på Skagens Museum, 2017

Skagens Museums Venner

Skagens Museums Venner blev stiftet på Brøndums Hotel den 10. juli 1959. Stifterne var  en kreds af kunst- og kulturinteresserede med Helga Ancher som foreningens første formand. I årenes løb har venneforeningen støttet først Skagens Museum og senest Skagens Kunstmuseer, især i forbindelse med udstillinger og indkøb af nye værker.

Den 4. oktober 2017 besluttede foreningen på en ekstraordinær generalforsamling at fusionere med Skagens Kunstmuseer, som viderefører en medlemsklub med uændret navn.

Ligesom den tidligere forening har Skagens Museums Venner  til formål at sikre medlemmerne en række fordele, og samtidig skabe et forum for alle de mennesker, der holder af skagensmalerne og som gerne vil have en løbende kontakt til Skagens Museum og de to kunstnerhjem, Anchers Hus og Drachmanns Hus.

Medlemsfordele

  • Gratis adgang til Skagens Museum, Anchers Hus samt Drachmanns Hus
  • Invitation til arrangementer, bl.a. i forbindelse med ferniseringer på museerne – udsendes pr. mail
  • 15% rabat i museumsbutikken, de to caféer samt i webshoppen
  • Gratis adgang til Museum Kunst der Westküste (MKDW) og Munchmuseet mod forevisning af medlemskort samt (på anfordring) officielt billede id.
  • Nyhedsbreve pr. mail
  • Førstehåndsinformation om nyindkøbte værker

Kontingent

Medlemskabet gælder for 12 måneder

350 kr. pr. år for et personligt medlemskab

500 kr. pr. år for et par-medlemskab (to personer i samme husstand)

Indmeldelse i Skagens Museums Venner

Du kan melde dig ind i Skagens Museums Venner ved at udfylde formularen nedenfor her på siden eller ved personlig henvendelse i museets billetsalg.Ved indmeldelse i Skagens Museums Venner bekræfter du, at vi må sende nyhedsbreve og invitationer til din mail-adresse.