Skagens Museums Venner

Bliv medlem af Skagens Museums Venner

Skagens Museums Venner giver medlemmerne en række fordele og skaber et forum for alle de mennesker, der holder af skagensmalerne og som gerne vil have en løbende kontakt til Skagens Museum og de to kunstnerhjem, Anchers Hus og Drachmanns Hus.

Medlemsfordele

  • Gratis adgang til Skagens Museum, Anchers Hus samt Drachmanns Hus
  • Invitation til arrangementer, bl.a. i forbindelse med ferniseringer på museerne – udsendes pr. mail
  • Tag en gæst med til nedsat pris. Din gæst får en entrébillet for kr. 85 i stedet for normalprisen på kr. 110. Hvert medlem kan tage én gæst med til nedsat pris, uanset om man er individuelt medlem eller man deler et par-medlemskab.
  • 15% rabat i museumsbutikken, de to caféer samt i webshoppen
  • 50% rabat på entré til Museum Jorn i Silkeborg
  • Gratis adgang til Museum Kunst der Westküste (MKDW) på Föhr og Munchmuseet i Oslo mod forevisning af medlemskort samt (på anfordring) officielt billede id.
  • Nyhedsbreve pr. mail
  • Førstehåndsinformation om nyindkøbte værker

Kontingent

Medlemskabet gælder for 12 måneder

350 kr. pr. år for et personligt medlemskab

500 kr. pr. år for et par-medlemskab (to personer i samme husstand)

Ændringer i medlemskab

Er du allerede medlem, og ønsker du at ændre medlemskabstype, skal du henvende dig på info@skagenskunstmuseer.dk eller telefon 9844 6444.

Indmeldelse i Skagens Museums Venner

Du kan melde dig ind i Skagens Museums Venner ved at udfylde formularen nedenfor her på siden eller ved personlig henvendelse i museets billetsalg. Ved indmeldelse i Skagens Museums Venner bekræfter du, at vi må sende nyhedsbreve og invitationer til din mail-adresse.

Udfyld nedenstående formular. Herefter vil du indenfor 3 hverdage modtage et betalingslink. Bemærk linket udsendes kun på hverdage mellem kl. 9-15. Når vi har registret din betaling, producerer vi dit medlemskort i løbet af 5 hverdage. Du vil herefter kunne afhente medlemskortet i billetsalget på Skagens Museum eller få kortet fremsendt (ekspeditionsgebyr 25 kr.).

Hvis du ønsker at give et medlemskab som gave, kan du købe et gavekort til medlemskab i museets webshop.