Køkkenassistent til Anchers café

Se opslaget som printvenlig pdf

Skagens Kunstmuseer søger til Anchers café en køkken-medarbejder med flair for kager og med sans for detaljen.

Anchers café er en lille hyggelig cafe med fokus på hygge, gode økologiske råvarer og hjemmebag. Caféen er åben i perioden 1. maj til 30 september. Der er således tale om en tidsbegrænset ansættelse, men vi har gode erfaringer med kolleger, der sommer efter sommer kommer tilbage til vores café-team, og derfor opnår en tilknytning til museet.

Medarbejdere i café-teamet indgår i en vagtplan, der dækker alle ugens syv dage i perioden fra 1. maj til 30. september. Der er tale om en deltidsstilling med varierende timetal, dog mindst 20 timer om ugen i sæsonen. Fleksibilitet er et nøgleord – vi er meget afhængige af et velfungerende samarbejde. Alle i teamet hjælper hinanden, især når der er travlt. Derfor er det meget vigtigt for os at du er glad og smilende, og åben for at lære nye ting. I teamet indgår både unge studerende og efterlønnere – så du opfordres til at søge jobbet helt uafhængigt af din alder.

Kvalifikationer
Det er ingen betingelse, at du har en gastronomisk uddannelse, men det er vigtigt, at du har et godt håndelag i et køkken, en stor passion for kager og gode råvarer, og at du har sans for alle detaljerne i det vi serverer for gæsterne.

Vi producerer frokostretter, der leder tankerne tilbage på ”gamle dage”. Langt det meste laver vi helt fra bunden. Vi bager dagligt frisk brød og kager og forventer, at du efter en kort oplæring kan arbejde selvstændigt med disse opgaver. Caféen er stolt af at have Fødevarestyrelsens sølvmærke i økologi.

Frokostretterne laves på bestilling, så når der er travlt, skal du have evnen til at bevare et køligt overblik over køkkenet.

Vi forventer, at du har en positiv indstilling til at samarbejde, et godt humør og lyst til at give gæsterne en god service.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse i caféens åbningsperiode.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til HK-overenskomst.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til caféansvarlig Susanne Søvndal på tlf. 9844 6444 – Ansøgning med beskrivelse af dig og din erhvervserfaring sendes til: suss@skagenskunstmuseer.dk

Ansøgningerne behandles løbende, så skriv gerne til os så snart som muligt, dog senest den 31. marts 2020.

Se opslaget som printvenlig pdf