Hold dit arrangement hos os

Skagens Museum

Skagens Kunstmuseers faciliteter danner rammen om verdens største samling af skagensmalerværker. Og de kan også danne en eksklusiv ramme om dit næste arrangement! Reception, koncert, forretningsmøde, bryllup eller noget helt femte. Bliv inspireret af de mange muligheder her på siden og kontakt Sofie Krøgh Nielsen for yderligere informationer på son@skagenskunstmuseer.dk.

 

Brøndums spisesal

Brøndums spisesal er hjertet af Skagens Museum. Salen er ét stort kunstværk, og her kan du afholde eksklusive arrangementer omgivet af kunstnerkoloniens historie.

Kapacitet: 30 stående eller 15 siddende personer.

 

Plesnersalene

Plesnersalene rummer udstillinger med den faste samling. Salene er tegnet af arkitekten Ulrik Plesner, og nænsomt renoveret og udvidet af Friis & Moltke i 2015.

Kapacitet: 300 stående eller 150 siddende personer. Desuden mulighed for lærred, projektor og højtaleranlæg. Kun hvide drikke.

 

Skifersalen

Skagens Museums nye, store udstillingssal i Skiferbygningen, tegnet af arkitekterne Friis & Moltke. Salen rummer skiftende udstillinger.

Kapacitet: 300 stående eller 150 siddende personer. Desuden mulighed for lærred, projektor og højtaleranlæg. Kun hvide drikke.

 

Flexrummet

Museets mindre udstillingsrum, der bliver brugt til skiftende udstillinger. Her er der mulighed for udgang til museumshaven.

Kapacitet: 80 stående eller 40 siddende personer. Desuden er der mulighed for lærred, projektor og højtaleranlæg. Alle drikke er tilladt.

 

Bikuben

Det lille, hyggelige gulkalkede hus, der rummer Skagens Museums billedskole. Huset er velegnet til kreative møder og teambuilding.

Kapacitet: 30 personer.  Desuden mulighed for lærred, projektor og højtaleranlæg. Alle drikke er tilladt.

 

Krøyers Atelier

Føl historiens vingesus i Krøyers gamle atelier i museumshaven, hvor han blandt andet malede det ikoniske billede ”Hip, Hip. Hurra!”. Det gamle korntørringsmagasin er en af de fredede bygninger under Skagens Kunstmuseer.

Kapacitet: 20 stående eller 10 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Alle drikke er tilladt.

 

Havehuset

Havehuset i museumshaven tilhørte oprindeligt Brøndums Hotel, og det var her Michael og Anna Ancher boede de første år af deres ægteskab. I dag driver Brøndums Hotel en hyggelig lille café i Havehuset, der er en af de fredede bygninger under Skagens Kunstmuseer.

Kapacitet: 50 stående eller 30 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Alle drikke er tilladt.

 

Museumshaven

Haven ved Skagens Museum hørte oprindeligt til Brøndums Hotel. I den hyggelige have vokser der udelukkende blomster og planter, der kan spores tilbage til skagensmalernes tid.

Kapacitet: 400 stående eller 150 siddende personer.

 

Biblioteket

Friis & Moltke har tegnet den nye fløj på Skagens Museum, der går under navnet Skiferbygningen. På 1. sal ligger museets lyse og stemningsfulde bibliotek med panoramaudsigt over forpladsen ved museet og ned til Brøndums Hotel.

Kapacitet: 30 stående og 20 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Kun hvide drikke.

 

Fællesrummet

På 1. sal i den nye Skiferbygning holder museets administration til i lyse, stemningsfulde lokaler. Midt i administrationen ligger Fællesrummet med udsigt ned til Laurentiivej.

Kapacitet: 80 stående og 50 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Kun hvide drikke.

 

Anchers Hus

Anchers café

Den hyggelige kaffestue ved Anchers Hus, der rummer en lille sommercafé. Caféen er indrettet med skønne, gamle møbler der giver dig følelsen af at træde ind i en lille tidslomme.

Kapacitet: 30 stående og 25 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Alle drikke er tilladt.

 

Haven ved Anchers Hus

Kunstnerhjemmet Anchers Hus er omkranset af en stor, skøn have med gamle træer, buske og blomster. Alle blomster og planter i haven kan føres tilbage til skagensmalernes tid.

Kapacitet: 400 stående eller 150 siddende personer.

 

Drachmanns Hus

Haven

Haven ved nationalpoeten Holger Drachmanns sidste hjem er stemningsfuld og frodig, og egner sig fortrinligt til private arrangementer.

Kapacitet: 200 stående eller 100 siddende personer.