Hold dit arrangement hos os

Skagens Museum

Skagens Kunstmuseers faciliteter danner rammen om verdens største samling af skagensmalerværker. Og de kan også danne en eksklusiv ramme om dit næste arrangement! Frokostarrangement, koncert, forretningsmøde, bryllupsreception eller noget helt femte. Bliv inspireret af de mange muligheder her på siden og kontakt Sofie Krøgh Nielsen for yderligere informationer på son@skagenskunstmuseer.dk.

 

Skagens Museum

Havehuset

Havehuset i museumshaven tilhørte oprindeligt Brøndums Hotel, og det var her Michael og Anna Ancher boede de første år af deres ægteskab. I dag driver Brøndums Hotel en hyggelig lille café i Havehuset, der er en af de fredede bygninger under Skagens Kunstmuseer.

Kapacitet: 50 stående eller 30 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Alle drikke er tilladt.

 

Museumshaven

Haven ved Skagens Museum hørte oprindeligt til Brøndums Hotel. I den hyggelige have vokser der udelukkende blomster og planter, der kan spores tilbage til skagensmalernes tid.

Kapacitet: 400 stående eller 150 siddende personer.

 

Anchers Hus

Anchers café

Den hyggelige kaffestue ved Anchers Hus, der rummer en lille sommercafé. Caféen er indrettet med skønne, gamle møbler der giver dig følelsen af at træde ind i en lille tidslomme.

Kapacitet: 30 stående og 25 siddende personer. Desuden mulighed for lærred og projektor. Alle drikke er tilladt.

 

Haven ved Anchers Hus

Kunstnerhjemmet Anchers Hus er omkranset af en stor, skøn have med gamle træer, buske og blomster. Alle blomster og planter i haven kan føres tilbage til skagensmalernes tid.

Kapacitet: 400 stående eller 150 siddende personer.

 

Drachmanns Hus

Haven

Haven ved nationalpoeten Holger Drachmanns sidste hjem er stemningsfuld og frodig, og egner sig fortrinligt til private arrangementer.

Kapacitet: 200 stående eller 100 siddende personer.