Teaterworkshop for børn 10-16 år

Har du en skuespiller i maven? Skagensmalernes værker kan sætte tankerne i gang. I teaterworkshoppen, der har Birthe Rosenfeldt og Lars Olsen fra Aasen Teater ved roret, får fantasien frit løb.
Med udgangspunkt i et af skagensmalernes værker underviser de to professionelle skuespillere børn i at udvikle og opføre et rollespil.
Forløbet begynder med, at vi kigger på tre værker på Skagens Museum. Workshoppen fortsætter i haven ved Anchers Hus (ved regn: indendørs i Saxilds Gaard), hvor vi fordeler os i mindre grupper. Hver gruppe udpeger det af de udvalgte værker, de vil bruge som udgangspunkt for at skabe et lille rollespil. I fællesskab udvikler vi scener for, hvad der sker før, under og efter handlingen på maleriet udspiller sig.
Dagen afsluttes med en visning kl. 14 for forældre og andre interesserede i haven ved Anchers hus (indendørs i Saxilds Gaard ved regn).
Undervejs i forløbet vil der være en frokostpause, hvor vi kan spise vores medbragte mad.
Deltagere bedes møde op i hvidt/lyst tøj, som bruges som grundkostume.

Mødested
Billetsalget på Skagens Museum. Workshoppen foregår i haven ved Anchers Hus (Saxilds Gaard i tilfælde af regn).
Tilmelding
Tilmelding er nødvendig og kan foretages på tlf. 98 44 64 44 man-fre kl. 9-15. I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på Skagens Museum. Pris: kr. 120,- pr. gang.
NB: Workshoppen gennemføres ved minimum 4 tilmeldte.
Undervejs i forløbet vil der blive taget billeder med henblik på evaluering samt til brug i museets kommunikation.
Undervisere
Underviserne er de professionelle skuespillere Birthe Rosenfeldt og Lars Olsen, som til dagligt driver Aasen Teater i Brønderslev Kommune. De har stort kendskab til og erfaring med at arbejde med scenekunst for børn. Med Aasen Teater har de bl.a. lavet Danmarks første og største børneegnsspil med 280 medvirkende.