Malerskole for børn

Malerskole for børn i vinterferien

I vinterferien er der malerskole for børn i alderen 7-14 år på Skagens Museum. Det foregår mandag til fredag kl. 10.15-12.00.

Dagens tema: Vraggods

Hvis man går en tur på stranden i Skagen efter et stormvejr, kan man en masse spændende ting, der er skyllet op på stranden. Det kan være farvestrålende reb, muslingeskaller, en gammel sko eller store stykker træ. På malerskolen skal vi først på opdagelse i museets udstillinger og se, om skagensmalerne også malede det vraggods, bølgerne skyllede op på stranden.  Derefter skal vi i museets værksted lave en opstilling med forskellige ting fra stranden. Vi vælger nogle dele ud, som vi tegner og derefter maler med akvarel. Undervejs lærer du at male med akvarelfarver. Til sidst rammer vi billedet ind i guldramme.raggods

Et malerskoleforløb består af:
  • Introduktion til kunstnerkolonien med fokus på et par udvalgt værker. Det foregår i museet.
  • Praktisk arbejde i Bikuben, hvor børnene laver deres eget kunstværk.
  • Malerskolen er kun for børn, men de voksne må gerne høre introduktionen og praktiske informationer ved start i nærheden af billetsalget.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og kan gøres på tlf. 98 44 64 44 man-fre kl. 9-15. I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på museet. Pris: kr. 120,- pr. gang inkl. guldramme og alle materialer.