Malerskole for børn

Dagens tema: Solnedgang og månelys

På Skagens Museum kan børn mellem 7 og 14 år prøve kræfter med malerier i akryl, pastel og akvarel, når vi i vinterferien holder malerskole. I dag handler det om malede solopgange, solnedgange og månelys som vi maler med pastelkridt.

Når solen står op eller går ned ændrer lyset og farverne sig omkring os. Det bliver koldere eller varmere og hele stemningen skifter. På malerskolen skal vi først rundt og se på, hvordan skagensmalerne malede sol op- og nedgange, og om de også var ude og male månelyset. I museets værksted Bikuben skal vi bagefter snakke om farvens temperatur og lære, hvordan man blander farver, så du kan lave dit eget billede med pastelkridt. Til sidst rammer vi dit billede ind i guldramme.

Malerskolen er kun for børn i alderen 7-14 år, men de voksne må gerne høre introduktionen og de praktiske informationer, når vi mødes og byder velkommen i introrummet, der ligger umiddelbart til venstre, når du kommer ind på museet.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og kan gøres på tlf. 98 44 64 44 man-fre kl. 9-15. I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på museet. Pris: kr. 120,- pr. gang inkl. guldramme og alle materialer.