Malerskole for børn

Dagens tema: Lys over land

På Skagens Museum kan børn mellem 7 og 14 år prøve kræfter med malerier i akryl og akvarel, når vi i vinterferien holder malerskole. I dag skal vi tale om lys og farver og male et landskabsmaleri med akvarelfarver.

På museet skal vi se på Johannes Wilhjelms malerier fra Italien og Skagen. Vi skal snakke om, hvordan lyset og farverne er forskellige fra land til land og fra morgen til aften. Bagefter går vi i Bikuben og maler et landskabsmaleri med flotte farver og lys over land. Vi maler med akvarelfarver, som du lærer at bruge og blande undervejs. Du får dit billede med hjem indrammet i fin guldramme.

Malerskolen er kun for børn i alderen 7-14 år, men de voksne må gerne høre introduktionen og de praktiske informationer, når vi mødes og byder velkommen i introrummet, der ligger umiddelbart til venstre, når du kommer ind på museet.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og kan gøres på tlf. 98 44 64 44 man-fre kl. 9-15. I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på museet. Pris: kr. 120,- pr. gang inkl. guldramme og alle materialer.