Akvarelkursus

Himmel og hav – Huse og haver – Akvarelkursus for begyndere og let øvede på Skagens Museum

Skagens Kunstmuseer tilbyder et akvarelkursus for voksne. Kurset er for dig, der ønsker at stifte bekendtskab med de grundlæggende akvarelteknikker og udvikle din kunnen. I de historiske rammer i Skagen arbejder vi med de nære motiver; Himmel og hav og Huse og haver,når vi løbende gennem dagen introduceres for forskellige maleteknikker og løser små opgaver. Du behøver ikke at have noget forhåndskendskab til akvarelmaling for at deltage.

Underviser på kurset, Ane Bjerg Thomsen, er uddannet arkitekt og er udøvende kunstner med speciale i akvarel. Hun arbejder til daglig som kunstformidler på Skagens Kunstmuseer

Dagens program:
10.15 Ankomst og kort velkomst i Skagens Museums malerskole ”Bikuben” (der ligger lige til venstre for museet). Herefter vil der være en kort omvisning på museet med introduktion til kunstnerkolonien og fokus på motiver med himmel og hav samt huse og haver.
 10.45

Udlevering af materialer og de første grundlæggende øvelser i akvarelteknik.

Første tema Himmel og hav: introduktion og individuelle øvelser

 12.30 Frokostpause (Det er muligt, at købe frokost i museumscaféen i den hyggelige museumshave eller medbringe sin egen madpakke, som kan spises i Bikuben.)
 13.30  Afrunding af første tema
 14.00  Andet tema Huse og haver: introduktion og individuelle øvelser
 15.30  ”Udstilling” af dagens arbejde afrunding og tak for i dag.

Praktisk information:

Sted: Skagens Museum, Bikuben

Antal deltagere: maksimalt 15

Materialer: Prisen inkluderer brug af maleskolens akvarelfarver og fire stykker akvarelpap af høj kvalitet + prøvestykker til øvelser. Man er velkommen til at medbringe egne materialer på kurset. Der kan desuden købes både akvarelpapir, pensler og maling i god kvalitet i museets butik.  

Afbestillingspolitik: Afbestilling skal ske senest 10 dage inden kurset. Aflyser man senere vil det ikke være muligt at få pengene retur. Kurset aflyses hvis der er færre end fem tilmeldte en uge før kurset – i dette tilfælde gives pengene retur.

Du booker din plads gennem VisitNordjyllands bookingportal