Aftenakademiet 2.0: Hele vejen til Skagen

Arrangementet er udsolgt

Anna og Michael Ancher boede i Skagen året rundt, mens resten af kunstnerkolonien rejste til og fra den lille by. Sådan er det stadig: for nogen er Skagen det hjem, de er forankrede i, og for andre en sommerdestination.

Men hvordan er det at flytte herop, når man er i 30-erne? Det diskuterer to af dem, der har gjort det. Andreas Bjerre, museumsinspektør ved Skagens Kunstmuseer, er flyttet til Skagen med sin familie, mens Niels Ove Kildal, indehaver af spisestedet Blink ved Det Grå Fyr, veksler mellem Skagen og København. Denne aften taler de om oplevelsen af det lille lokalmiljø – og om hvad man egentlig bliver en del af.

Aftenakademiet 2.0 er en arrangementsrække, som genopliver idealerne fra P.S. Krøyers Aftenakademiet fra 1883. Dengang mødtes kunstnerkolonien og deres kreds til festlige diskussioner om kunsten, tiden og livet – og det er på tide at gøre det igen. Gennem en række oplevelsesaftener fyldt af sanselighed, viden og kunst byder Aftenakademiet 2.0 indenfor til møder mellem mennesker centreret omkring alt det gode, spændende og vigtige i verden. Alle sanser skal i brug, og du kommer ikke til at sidde stille hver gang.

 

Normalpris: Kr. 50,-
Medlemmer af Skagens Museums Venner: Gratis, men billetter skal bookes på forhånd
Medlemmer af Skagens Kunstmuseer Erhverv: Gratis, men billetter skal bookes på forhånd

 

Billetter købes via Billetten